Hidrogeofizika

Pronalaženje podzemnih voda

Bušenje bunara ili kopanje bunara zna da bude skupo, posebno ako ne znate gde se tačno izvori vode nalaze, je l’ da?

Mnoge firme za bušenje bunara ili kopanja bunara mogu da nagađaju gde su potencijalna podzemna izvorišta, kao i da vrše istražna bušenja koja vas dodatno koštaju, ali pravo rešenje je da angažujete firmu koja radi baš istraživanje i pronalaženje podzemnih voda jer ćete, na taj način, uštedeti i vreme i novac. Pitate se kako? Evo i odgovora.

Mi pronalazimo vodu bez potrebe za istražnim bušenjem i ostavljanjem ružnih rupa i tragova na Vašem placu/imanju.

Ovim štedite ne samo vreme potrebno za pronalaženje perspektivnih izvora vode, već i troškove bušenja samog bunara, jer će bušači tačno znati gde i koliko treba da buše.

Takođe, naš tim geologa i hidrogeologa koristi najnovije tehnike i tehnologiju za rad, kao i najsavremeniju opremu i uređaje (kao što je PQWT-S500 automatski detektor vode), kako bi tačno locirao dobre izvore vode. Zahvaljujući njima možemo odrediti poreklo, dubinu, količinu, kvalitet i pouzdanost vode i do 90% tačnosti, ali i da identifikujemo geološke i hidrološke karakteristike važne za dalje upravljanje vodom i planiranje bušenja bunara.

Ukoliko ste:

Vlasnik zemlje kome je potrebno pronalaženje podzemnih voda i izvora, kao i bušenje bunara

Poljoprivrednik ili stočar kome je postojeći bunar presušio i hitno Vam je potreban novi izvor i bunar

Investitor koji želi da na kupljenom placu locira izvor vode

Onda je naša firma HidrogeoFizika prava opcija za Vas.

Pomažemo vlasnicima domaćinstava, farmi, zemljoradnicima, uzgajivačima, inženjerskim i drugim firmama, izvođačima radova na bušenju bunara da pronađu i tačno lociraju dobar, pouzdan i kvalitetan i čist izvor vode bez potrebe za bušenjem suvišnih rupa i bez straha da će na to morati da potroše pravo malo bogatstvo.

Razumemo sve Vaše brige i zato Vam, najpre, nudimo besplatne konsultacije i procenu kako biste mogli da nam postavite svako pitanje i dobijete sve neophodne informacije pre nego što donesete konačnu odluku.

Ako Vam je potrebno istraživanje i pronalaženje podzemnih voda na Vašem placu/imanju i želite brzo i jednostavno da locirate pouzdan i čist izvor vode, pozovite nas već danas i zakažite besplatnu konsultaciju i procenu.

Pišite nam
061 523 59 66